Gott Nytt År!!!

Ja då sitter man här och inser att om nästan ett dygn så är det nytt år...Hm hur gick det här till?? Jag förstår inte att ett år kan gå så himla fort. Men nu är det bara att lägga 2009 bakom sig i alla fall sånt som jag hade kunnat vara utan...Människor som bara stjäl ens goda energi= Sånna ska jag absolut inte ens unna en tanke framöver.

Detta år ska jag ägna mig åt sånt som får mig att må bra och som ger GOD ENERGI. Mina mål för året är att få Femi tävlad i brukset (spår) & fortsätta med lydnaden. Största målet är ju att få en IPO 1 på henne, om det nu skulle fungera. Några vändor i vänstervarvet kommer vi väl kanske oxå att hinna med. 

Fortsätta träna Sara i spår (men då främst viltspår) och göra anlagsprovet. Ska oxå se till att få göra ett MT på henne (skulle ju vara rolig om hon kunde få titeln Korad) En och annan utställning ska vi väl oxå besöka. 

Sätta igång med Mephistos träning och målet är väl att han ska vara tävlingsklar till hösten men först ska vi ju röntga höfterna och sen kommer ju MH´t. Vill även komma igång med Lilleman´s skyddsträning, hoppas så innerligt att det går att komma igång, men det hela handlar ju om pengar (dyrt m träningen är det)

SKA
verkligen sätta igång och övningsköra nu!!!!!
Så jag får mitt körkort nångång. Om man nu inte är helt obildbar så ska jag väl lyckas med denna bedrift..Hoppas bara att mamma´s nerver klarar av att övningsköra med mig = )

Ja det är lite av mina planer för 2010. Hoppas ni andra får ett riktigt bra år.

Gott Nytt År!!!!!

Höres!!

Snön har kommit...

Ja då är det bara 2 dar kvar till Julafton...Heeeeeeeerre Guuuuuuuud va tiden går...Det var ju inte länge sedan man satt här och önskade varann Gott Nytt År.. Ja ja det är ju bara att titta tillbaka på året som gått och inse att det kanske inte blev som man tänkt sig helt och hållet, en del saker hade man helt klart klarat sig utan..Men nu är det bara att ta nya tag och sikta in sig på att 2010 blir ett bättre år i mångt och mycket. Annars  då? Jo Prinsessvalparna växer och utvecklas såå otroligt bra, dom fyllde 6 månader den 17 december ( tiden springer verkligen iväg när man har roligt) Min "Lilleman" CM Mephisto är sååå underbar.. Helt och hållet mammas pojke (som om han skulle ha ngt val), han är så positiv till allt här i livet.

Här hemma jobbas det nästan heela tiden, men jag har hunnit med att ha min Systerdotter Moa här och vi bakade lussekatter. SÅ goda!! Dom ligger nu i frysen (annars så finns dom inte kvar speciellt länge) ja det var ju det där med disciplinen = )

Ja det är snarts dags att gå till arbetet, jobbar alla dagar förutom Julafton (det ger ju liite mer klirr i kassan), men jag slapp Nyårshelgen, inte för att jag har nån hund som bryr sig om smällare och raketer men det är endå skönt att vara hemma så man vet vad som händer. I år ska jag och hundarna fira Nyår ute hos mamma och där smäller det inte speciellt mkt (inte helt fel).
Har inte hunnit med julklappsinköpen ännu, det ska göras imorn när lönen kommer (vilket jag ångrar varje år). Det är ju jag och alla andra hysteriska Sistaminuten shoppare ute, med livet som insats så får man slå sig fram för att hitta allt som står på önskelistorna (hade det inte varit till mina syskonbarn) så hade jag köpt presentkort till ALLA. NEJ det hade jag ju inte gjort för det är ju sååå TRÅKIGT!! 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!!!!
             ÖNSKAR
Jeanette, Femi, Sara & Mephisto

Finland.....

Ja Finland ja...Eller Helsingfors ska jag väl säga. Hm låt se! Ja det var ju en mycket trevlig resa med gott sällskap och en del nya kontakter..
Det var jag, Camilla, Jaana och Agneta som åkte. Båtresan över gick bra (jag hade för säkerhets skull stoppat i mig åksjuketabletter), vi åt julbord på buffe´n och sen drack & skrattade vi gott till halv tre på natten (tänk va kul man kan ha med en vattenflaska).. Sååå trevligt att vara i goda vänners lag. På morgonen tog vi en promenad med packning och alla våra sex hundar till hotellet, checkade in och tog en kaffe sen sov vi ett tag för att senare träffa några av våra finska vänner. Anne-Maja hade med Femi´s valp CM Mystic (till vardags Sylvie) Söt som socker denna lilla Pralin men mkt välbalanserad i sitt temperament. En kväll i goda vänners tecken!!

Så till lördagens utställning Finsk Vinnare: Ja inte tyckte domaren om min hund iaf, Femi fick en slät 1:a och halkade ur ringen på ett bananskal kan man väl säga. Men syster Vilja höll familjens heder i sina tassar och tog resesällskapets enda Exc för dagen. Ja, ja det var bara att gratulera dagens vinnare. Lördagskvällen blev ngt lugnare tills Jaana upptäckte sängens goda fjädring = D Det är första gången jag ser nån försöka sig på en kossackdans sittandes i en säng... SÅÅÅÅÅ ROLIGT!!!! Jag skrattade så jag fick ont i magen!! Åh det bästa är att det finns på film!!

Söndagens utställning Nordisk Vinnare: Ja den här dagen fick vi Exc allihopa TJOHOO och med bra kritiker, men för Femi så räckte det endå inte utan hon blev oplacerad i öppenklassen.. Ja, ja vad är väl en titel (muttrade hon SURT)???? Jag fick oxå äran att visa Prinsessan Vilja, ja hon är ju bara för underbar denna flicka. Sååå glad och positiv i ringen men man får INTE ställa upp henne för det klarar hon minsann själv!!! Ja det stod iaf trevligt visad på kritiken = ) Den som upprätthöll familjens heder för dagen var Glittra, hon placerade sig som 3:e bästa tik. Ja, ja vi fick åter gratulera vinnaren.. Men den som stod för dagens vinst var Agneta med sin Gos, Atengos I want to break free ( till vardags Pedro) Han tog titeln Nordisk juniorvinnare. STOOORT GRATTIS Agneta!!!!! Efter utställningen så var det bara att ta all vår packning och ta en taxi till båten. Väl framme på båten så tog vi det lugnt tills det var dags för ytterligare en julbordsbuffe´, god mat och dryck sen en rastning av hundarna och jag kan väl villigt erkänna att jag nästan sov innan jag la huvudet på kudden (trots måttlig sjögång)..
Ja det är roligt att vara borta men ack SÅ skönt att få komma hem igen..

Höres!!






RSS 2.0