1 vecka..

Ja då har valparna hunnit bli 1 vecka, det firades med grillning och gott vin i goda vänners lag. Tack Jaana, Camilla, Kattis (en glad ägare till en Tam Ara) och Helen för en jättetrevlig och låååååång kväll = )

Kameran glödde som vanligt i jakten på dom bra korten. Hm ja det är ju svårt att få någon variation på korten, stjärnorna äter och sover ju för det mesta just nu.





Trygg i mammas famn.

Dessa ljuvliga små varelser växer så det knakar. Vi väntar med spänning på hur dom ska utvecklas i framtiden. Mammahunden mår också fantastiskt bra, och har funnit sig till rätta i rollen som mamma till vårt Farmarlag. Hon lär dom allt hon kan och förbereder dom inför vuxenlivet både i utställningsringen och på appellplanen.

Nej nu ska jag ta hand om lilla Sara!!!

Höres!!

Underbara ljuvliga små varelser...

Har idag kommit hem efter att suttit i valplådan sedan i torsdags kväll. Har inte kunnat se mig mätt på dessa underbara små varelser, dom måste vara sända från ovan dessa stjärnor. Hoppas att framtida valpköpare blir lika nöjda med sina små liv som jag är med min underbara prinsessa.
Ja Femi har klarat valpningen med glans. Undrar hur många tikar som klarar av att valpa med 15 andra hundar i samma hus, som rör sig runt omkring och utanför det avspärrade valpområdet? Ja hon är bra modig min prinsessa.  
Kameran har glött och fotona har en kvalite från urusla till mera bra, men några bra kort blev det.



Alla 9, ja än så länge så får man med dom  allihop på ett foto.

Femi sköter sina moderliga åtaganden

Den dagliga inspektionen.

Ännu en powernapp

Ännu en powernapp, det tar på krafterna att fira 2-dagars födelsedag och till råga på allt så var det ju midsommar.

Återkommer med mer bilder och rapporter om hur det går för Farmarlaget, nu är det dags att gå och sova. Skönt att sova i sin egen säng igen.

Höres!!

Dom har kommit!!!!!

Ja då var vår väntan över. Valparna har anlänt 9 st till antalet, så vi har redan kontaktat lagets talangscout för eventuella inköp av talanger som kan fylla på vårt Farmarlag = ) Alla tips mottages med tacksamhet!! Vi behöver få in ett par talanger till laget eftersom några av våra stjärnor ska exporteras till dom stora ligorna utomlands.

Ja till saken då. Det blev 5 st hanar 4 fawn och 1 svart, 4 st tikar 3 svarta och 1 fawn. Jag satt här i Södertälje på jobbet och hade konstant telefonkontakt med Jaana (kennelmamman) och fick minst ett nytt magsår på kuppen.. Kanske var tur att jag inte var där. Tror inte att Femi hade blivit speciellt mycket lugnare av att ha sin hysteriskt nervösa, kedjerökande mamma där under valpningen...

Ville bara uppdatera lite nu åker jag till Kennel Cartier Monzerat (Alias Farmen) och pussar på min otroligt duktiga Prinsessa och hennes bedårande (för det måste dom ju vara) valpar. Foton kommer inom kort.

Glad Midsommar!!!!

Det är mycket nu...

Här är livet upp och ner just nu..

Det är mycket som hänt, lilla Sara bröt en sporre för drygt en vecka sen "TJOHOO" ja där blev jag 1350 kr fattigare, tur att jag fick lite extra i lönekuvertet. Och som om inte det skulle vara nog så bet jag av en tand två dagar senare, ja lyckan var fullgjord när jag kom till tandläkaren och han sa: Det är bara att rotfylla den här tanden.. YIPPIE!! Rotfyllningen är nu påbörjad och kalaset kommer att sluta på 3500-4000 kr, jamen varför inte.

Sen blev det värre än värst, min mamma´s sambo sen 32 år gick bort för fem dagar sedan. Livet är så j-la surt ibland, han har kämpat mot cancer i över ett år och får sen en blodförgiftning som får hans hjärta att sluta slå... Så j-la orättvist livet kan te sig. Tänker på min mamma och undrar hur hennes liv ska bli framöver.
Jag trodde att den här sommaren skulle gå i hjärtat´s tecken med tanke på Femi´s valpar och allt, inte att jag skulle minnas sommaren 2009 med begravning och smärta för mina närmsta..

Hm!! Ja livet är bra skört och man blir fruktansvärt medveten om sin egen och andras dödlighet när döden knackar på i ens närhet. Ja, jag vet att vi alla tänker tanken att livet är för kort för att inte stanna upp ibland och se oss omkring, men sen så rusar vi vidare igen till alla måsten här i livet. Men alla ni därute stanna upp lite oftare, ta vara på livet och allt det goda som erbjuds. Oavsett om det är en dag i goda vänners/familjs lag eller att bara sitta på en stubbe i skogen eller vad det nu än är som får er att må bra. Så stanna upp och gör det!

Vad jag vill säga är att ta hand om varandra och ta ingen för givet!!

En hel armé...

Idag har jag varit och gjort ultraljud på Femi och det första Morten (veterinären) sa var: Ja dräktig är hon!! Han gjorde ultraljudet och där inne befinner det sig en hel armé av valpar = ) dom ligger som ett pärlband där inne. Valp på valp på valp.... Ja det är MINST 10 stycken om inte fler för det var ganska svårt att räkna dom, vi försökte men dom dök upp som ugglor i mossen lite här och var..  Morten sa att tuttarna kommer INTE att räcka till i alla fall (Ler stooort)

Så Tre Kronor se upp!!
För här har vi ett riktigt Farmarlag i antågande, med dessa linjer så behövs bara en första och en andra 5:a och en eller två målvakter förstås  och eventuellt en materialare...

Ställde också Femi på vågen som nu stoppade på 34,2 kg hugaligen och midjemåttet ligger nu på 82,5 cm. Ja welleaten är en underdrift nu kan man säga.

Höres!!

RSS 2.0