Ledig helg...

Ja då har jag min andra lediga helg på raken då. Mmmmm känns riktigt bra vill jag lova = ) Förra helgen tillbringade vi på Farmen med Kennelmamman och Camilla, såååå trevligt att bara vara och prata hund från morron till kväll och Mephisto fick röjja runt med sina syskon något som han stortrivs med = )

I veckan som gått har det varit jobb och det innebar den här veckan ett  11,5 timmarspass och ett 18 timmars jourpass (Tack Bente för att du finns och hjälper mig med mina hundar). Men vi har också hunnit med liite annat den gångna veckan. Vi har varit i skogen och plockat svamp (mums), sen så har vi varit ute i Brandalsund och promenerat med Laila och hennes hundar och även badat lite därute (ja hundarna alltså). I torsdags så var jag och Mephisto bjudna till Syster Yster med familj på middag, det var något som lilleman tog med ro trots att han faktiskt inte träffat så många barn. Men han är ju en cool kille så det finns inte så mycket som stör denna lilla varelse.

Igår så packade vi ryggsäcken och tog oss ner till Södertälje centrum för att ta tåget till min vän Maja och hennes man uppe i Bålsta... Ja det blev ju en resa i mentaltestets tecken, när vi kommer ner till tåget är det brofel så tågen gick bara till Östertälje SUCK!! Ja ja sagt och gjort det var ju bara att ta en ersättningsbuss där djungelns lag rådde, alla på en gång. För vad händer om man är tvungen att vänta? Att man sen kliver över, på och förhoppningsvis bredvid mina hundar spelar absolut ingen roll.
Ja vi klarade bussresan utan problem och hinner med tåget upp till Stockholm, möter upp Kristoffer och kliver på nästa tåg. Hundarna lägger sig till rätta och Kristoffer frågar då: Hur många hundar kan man trycka in i ett hörn?
Jag tittar då efter och ser att Femi ligger under sätet Sara har sen lagt sig tillrätta och lilleman buffar till Sara som en större dunkudde och lägger sig ner för att sova...Ja det är sååå skönt att ha stabila hundar som fungerar och tycker om varandra = )

Väl framme så fick hundarna vara i en av Maja och Kristoffers nybyggda hundgårdar, ve och fasa sa Prinsessan och la sig i ett hörn lagom sur. Sara gjorde det hon är riktigt bra på, hon gapade ut sin frustration över att hennes mamma hade övergett henne. Lilleman hitta ett märgben och la sig lugnt och tugga på det. Efter en stund så fick hundarna komma in för lite mat och vila. Vi två-benta åt massa räkor och ost & kex i stoora lass mmmmm va gott det var (var fortfarande mätt när jag vakna). Det var inga problem att svälja ner det med Bacardi hallon heller faktiskt = ) 
Tack Maja för en Jättetrevlig kväll!!!

Vill också ta och Gratulera Mephistos halvbror Cartier Monzerat Mannen till det godkända MT idag
STORT GRATTIS Lotta.

Lite nya foton...
Lite att träna på här...
Lilleman = )

Vackra Sara!!!
Min vackra tjej = )

Femi i halv storm = )
Inte lätt att stå still när det blåser massor....

Höres!!




Wow vilken början på hösten!!!!

Ja nu har det gått en tid sen jag skrev något igen...

Här rullar allt på med jobbet och hundträningen, Mephisto har nu hunnit bli 16 veckor. Ja tiden går såååå rasande fort när man har roligt. Eller nåt!
Ja denna lilla briardpojke är så underbar i mångt och mycket, han var med ute i Brandalsund härom dagen och kastade sig rätt ut efter Sara och sin mamma och hamnade ute i vattnet *BURR* Min första tanke var att: Jaha, nu ska jag vara tvungen och rädda livet på stackarn. Men inte det inte han simmade utan problem in till kanten ruskade av sig och sprang vidare. Ja det är inte speciellt mycket som skrämmer den här pojken i alla fall inte sånt som jag skulle kunna tänka mig att han skulle bli rädd för. Han är också otroligt rolig att träna med, med på allt och med en stoor vilja och kamp. Undrar så vem han brås på?? = )

Så till nåt helt annat Prinsessan Femi kan nu lägga till titeln Spansk Selectione på sin meritlista och som inte det räcker så har även Farmarlagets pappa Cartier Monzerat Hellas varit ute på banorna i Europa. Han kan nu lägga till titlarna Spansk Selectione och Gibraltisk Champion i sin meritlista ja tänk va bra det kan gå = ) Farbror till Farmarlaget Cartier Monzerat Hockey kan nu titulera sig Spansk Champion.

STORT GRATTIS!!!!!
Till Jaana på Kennel Cartier Monzerat

Höres!!


RSS 2.0