6 veckor =)

Lilla Gul har nu fått liite mage (ser ut som hon svalt en basketboll) 
Men hon mår bara bra, blir tröttare ngt fortare nu men annars så är hon som vanligt. Äter som hon ska och hon har inte behövt börja med delade måltider ännu. 


Veterinären såg 6 st på ultraljudet men sa att det kunde finnas fler, jag gissa iaf på 8 st =)

Svårt att rulla ihop sig nu =)
Lilla Gul ligger gärna ihoprullad som en kanelbulle. Det går INGE bra just nu =D


Ja det var en liiten rapport från denna vecka, snart så lämnar Lilla Gul oss för att åka till Kennelmamman & pappan där hon ska föda sina valpar, men jag/vi kommer att återkomma med rapporter om hur det går....

Höres!!

5 veckor =)

Allt rulla på!
Sara är i 5:e veckan och allt är som vanligt...Hon har lagt ut liite runt magen och har för första gången sen Mephisto satte sin tass innanför denna lägenhets 4:a väggar, höjt rösten åt honom. Han klev runt henne lite oförsiktigt och hon talade med bestämd stämma om att det är just nu INTE okej..Han hoppade åt sidan och har efter det försökt att vara så försiktig en briardhane nu kan vara när han är runt henne =)
Ikväll har Sara fått ha kvalitetstid med mig och rwesten av vår 2-benta familj.
Vi har varit hos min syster med familj och grillat, det tycker Sara om att få vara i centrum och inte behöva slåss om uppmärksamhet..Hon blir automatiskt lugnare då oxå =)

Nej nu är det kväller, dags att sova..

Höres!!

Valpar!!!!

I onsdags var vi till Animalen för ultraljud på Lilla gul (Arligos Wish Me Luck), det var fullt i rummet =)
Jag , Kennelmamman, Kennelpappan, min syster och syskonbarnen Moa & Elvis =)) Å alla höll vi andan till veterinären hittade den 1:a fosterblåsan och hon hittade 6 st (kan ju vara fler)!!
Så härligt för Monica & John på kennel Arligos att det tog sig, så nu väntar vi och håller alla tummar & tassar vi kan att allt fortlöper väl under dom sista 5 veckorna =D
Så nu ska Lilla Gul få ligga på soffan och äta praliner...

Höres!!


RSS 2.0