Semeeeeester :-D

Hallå där nu är jag inne på min 5:e semesterdag känns underbart och nu har jag kommit in i ett skönt lunk.. Började ju min semester med att ha 3 dgars ledighet som jag tillbringade på Strängnäs BK med 8 andra briardägare..Vi hade bokat en lydnadshelg med Frida Wallén (FANTASTISK KVINNA) och det fanns en heel drös med inspirerande ekipage med på denna helg. Jag tränade mest med Mephisto, fick en massa tips på hur jag ska lära in diverse moment och hur jag ska jobba för att få bort hans hoppande :)
Med Femi så fick jag en del bra tips på hur jag ska få in framåtsändandet, som fungerade riktigt bra!!

Nu har det gått 3 veckor sen Lilla Gul parades så nu håller vi tummarna, jag ser liite tecken men frågan är ju finns dom eller vill jag se dom :)) den 3 augusti ska vi på ultraljud så sen vet vi..
Å idag har jag betalt tränngshelgen som vi ska iväg på den 13-14 augusti ska bli sååå roligt nu är vi 4 hårbollar (KUL KUL)

Nej nu blire lite mat :))

Höres!!


Lilla Gul är nu parad...

I onsdags så åkte uppfödaren och ögonlyste Sara, och det var OK!
Dom åkte sedan till hanen för en date som resulterade i en parning =)
Hon kom hem och dagen efter var Kolabönan om än värre = Heeelt galen =)) Så Sara åkte iväg i fredags oxå och parades ytterligare en gång.
Hon har nu äntligen gått ur höglöpet...Så lugnet har nu åter lagt sig i Ghettoooooooot.....

Så nu väntar vi med spänning på om det blir några valpar =D
Runt vecka 31 ska vi ultraljuda henne så får vi se om det finns några pluppar där inne...Hoppas Hoppas!

Återkommer med rapporter under tiden

Höres!!


Arligos Wish Me Luck "Sara"

Här är Lilla Gul som hon ser ut idag
Fotot är taget av uppfödaren i Västerås den 16 april 2011
Då vann hon öppenklassen med CK men blev inte utplockad i btkl
Lilla Gul!!
Höres!!

Nu är det så där länge sedan igen!!!!

Ja då är det sommar och en heel del har hänt sedan sist jag skrev...
Som många av er säkert redan vet så föll Dogger oss alla i Smaken (och efter att spenderat 4 dagar med denna urtrevliga hane så insåg jag att det var han jag ville ha), även Femi men hon drog ut på sitt höglöp (ville väl lära känna han liite bättre helt enkelt) Så jag var tvungen att ta ett beslut om att vi fick åka hem utan parning =( Jag hade inte ngn chans att stanna kvar. Femi hade gärna fått stanna kvar hos Majka och Dogger men mitt hjärta började nästan blöda av tanken att lämna henne där...

Men vi har INTE gett upp =) Vi drar tillbaka till Polen nästa löp som borde inträffa (mellan tummen och pekfingret) i januari... Å då ska vi boka öppen biljett och se till att vi kan stanna om ifall det behövs =D
Så planerna på valpar mellan Femi och Dogger står fortfarande fast
Annars så flyter det på här hemma, vi har bokat in ett träningsläger för Frida Sundberg 22-24/7 och ett träningsläger för Tony Tur den 13-14/8. Ska bli så roligt att köra igång ordentligt nu igen...

Lilla Gul hon löper nu så nu är det parning på gång =) Om det går som det ska så kommer det att bli både gula och svarta valpar på kennel Arligos till hösten.
Höres!!

RSS 2.0