Mycket nu...

Ja tiden går med raketfart just nu känns det som..
Jag har hunnit med att fira mina bröder som fyllt 40 år här i augusti. En riktigt trevlig tillställning med mycket god mat och underhållning (kusinerna Patrik och Jenny stod för en underbar show) och framför allt trevlig samvaro med nästan hela släkten och vänner.

Mephisto "Lilleman" är idag 13 veckor.. Och livet leker, han växer och frodas för var dag som går. Ja jag undrar ibland vad det ska bli av detta energiknippe? Men han är ju bara för underbar min lilla pojke. Full av upptåg och stackars Sara får nu när Femi inte är hemma inte en lugn stund.
Här har vi lite foton av vilddjuret och om man tittar riktigt noga så ser man nog eldsflammorna i ögonen.

Bara bus i dessa ögon!!

Söt som socker!

Allt ska han ha!!

Ja allt som hittas ska tas med hem = )

Braohagrej!! Så ni vet om kaffet smakar liite konstigt!!

Vi har nu haft en veckas ledigt och av den har vi tillbringat några dagar på Farmen. Prinsessan är med Jaana i Europa på utställningsturne = ) i helgen som var 12-13/9 var dom i Vendome (Frankrike) och Femi kan nu titulera sig Fransk Selectione!! Ja hon kan hon min lilla Prinsessa. Nu väntar Spanska selection den 26-27/9 och vi här hemma håller tummar och tassar för att hon ska komma hem med även den titeln..

Prinsessan i badet, inte direkt favoritsysselsättningen!

Prinsessan efter badning och föning.  Europe here we come!!

Och den lilla "Gula" då. Jo Sara ligger nu i träning både fysiskt och på lydnadsplanen. Hon har hittat en ny födokälla (läs valpmat) Mephisto är ju som sin mamma äter en kula nu och en senare..Detta är något som Sara uppskattar för hon tar varje obevakat tillfälle i akt, så fort hon får ett tillfälle så kastar hon sig handlöst över valpens matskål och inhalerar dom små kulorna och kroppsformen ser ut därefter = )
På lydnadsplanen så börjar momenten nu att sitta. Vi kämpar på med ställande och läggande under gång, när dom momenten sitter så ska vi ge oss ut på tävlingsplan och jag hoppas att det blir snart. Hon är ju så himla rolig att träna med jobbar och jobbar på hur mycket vi än får göra om och göra rätt så fortsätter hon med samma entusiasm. Ja det är en sann labrador lite mat och en boll så kan man jobba hur länge som helst!!

Höres!!

RSS 2.0