BLOGG Jag får plats under databordet... FA...

Mephisto under databordet.

BLOGG Jag får plats under databordet... FAKTISKT!!


Lite av varje...

Sista helgen i maj var det ju den årliga Briardspecialen i Linköping... Oj va trevligt man kan ha bara man har ett gäng halvgalna arbetsmyror omkring sig =)
Ja det är en helg som går till historien med diverse händelser såsom, strömavbrott, en vattensjuk och då menar jag SJUK gräsplan, vindar i diverse riktningar & styrkor (vissa tält blir ALDRIG vad dom varit), madrasser som levde sina egna liv och mkt mkt mera...

Nya bekantskaper stiftade vi oxå :)
Wild Strawberry!!! =D
Men framförallt så HADE VI FANTASTISKT KUL!!!!

Jag hann oxå med att ställa ut mina juveler.

Mephisto´s kritik löd så här:
Strong head, eye could be darker,correct bite, good front, level topline, correct length of tail carried correctly on the move, movement good back and front, keeping topline on the move.
1:3 med HP

Frallan´s kritik, ställd i veteran för första gången:
Strong head, dark eye, bite not as fortune, well muscled, good front, level topline for age, moved ok.
1:3 med HP

Femi´s kritik:
Slightly narrow in head, good length of neck despite apperance witch could be help with better presentation, good front, level topline, adequete taillength, rich fawncolor.
1:4

Ja å det var där jag tog mig en STARK funderare på att INTE ställa hund igen!!!
Just nu kommer jag inte att ställa Prinsessan igen, vill nån annan göra det så VARSÅGOD....Jag kanske ändrar mig men för tillfället lägger jag ner det!!

Har oxå hunnit med att ha semester två veckor v 25-26 å vad händer då tror ni?? Jo men jag ligger väl sjuk  och får äta penicillin i en vecka =( övre luftvägsinfektion...TACK för det televerket....

Just nu när jag skriver det här så är klockan 09,00 på morgonen och tempen ute i skuggan är + 27 grader å det är hyfsat svalt kan jag säga =) Vi har haft runt +30-32 i skuggan i snart en vecka nu. Jag vet att man inte ska klaga för vi brukar inte ha sån här värme, men med tanke på hundarna så är det här INTE roligt.
Mephisto kliver självmant ner i badkaret (då är det varmt)
Sara har inte inte vikt från min sida en enda natt sen jag tog hem henne 20 mars 2008, men nu ligger t om hon på golvet.
Men det är väl inte det värsta med värmen...Det VÄRSTA är dessa dåliga magar som kommer som ett brev på posten i värmen =(
På tal om magar så är det dags att ta en vända med Lilleman nu så..........

Höres!!



RSS 2.0