5 veckor

Ja då har pupparna hunnit bli 5 veckor, förstår inte var den här tiden tagit vägen. Detta betyder ju att sommaren snart är slut = (

Har varit på Farmen och kollat upp Farmar-laget. Stjärnorna växer och det ser bra ut för framtiden = )
Måste säga att dessa små liv är alldeles för bedårade och fantastiskt företagsamma, hoppas att dom blivande ägarna kommer att uppskatta detta. Vi har ännu inte fått in några ersättare för dom stjärnor som kommer att pröva lyckan utomlands, men som alla stora lag så har vi inte speciellt bråttom endast det bästa är gott nog... Tips mottages varmt på fler talanger = )

Kameran har gått varm som vanligt....
Här är resultatet

Ja det är jobbigt att fira 5 veckorsdag

Bus!!

Kollar in sporten

MIN bara MIN

Det kostar att ligga på topp

Tuffa killar äter kätting

Dragkamp med kätting

Stora pojkar kör med kätting, Masken med mössa

Nu pratar vi KÄTTING!!

Ute för första gången

Endast jag är vaken!!

Ja som ni ser så har våra Änglar vuxit en hel del!!

Dags för sängen snart..

Höres!!

Magont och sjukhusbesök...

Hm ja det har visst varit ett tag sen det skrevs något här. Det kan ju ha att göra med att jag jobbat som en liten galning med andra ord VARJE dag.
Har inte kunnat åka till Femi och pupparna som blev 4 veckor i onsdags = ( Men jag har fått uppdateringar av kennelmamman pupparna äter nu mat. Mmmmm sååå gott dom får åtta mål mat om dagen fyra med torrfoder och fyra med Nordic, mammahunden måste då förpassas ut ur valphagen, hon tycker att nu för tiden så tillhör all mat henne. Så för att pupparna ska få äta ifred så får mamman ligga utanför men det tar ju inte många minuter innan maten är slut och Femi kan gå in till sina små bebbar igen = )

Så kommer vi till mig då, jag har varit inlagd på sjukhuset för första gången sen jag föddes. I onsdags så fick jag en j-la smärta i magen som jag naturligvis inte åkte in med förs i fredags när jag insåg att jag inte kunde jobba längre för jag kunde knappt gå (ja vi kvinnor ska väl alltid slå oss för bröstet jämt) Ja efter att ha fixat allt med hund och hundvakt så tog jag bussen till sjukhuset (för hos mig finns inga taxibilar = ) ) Väl på sjukhuset blev det prover och väntan, men efter ca 2 timmar så kom läkaren och klämde på min mage och hade jag bara orkat så hade jag slagit henne, hon konstaterade att det var bara att lägga in mig för misstänkt blindtarms inflammation. DÅ var jag inte speciellt stor vill jag lova!! - Läggas in?? - Ja sa hon du kanske måste opereras!! - Men sa jag det måste väl finnas nån medicin?? HM ja jag ska väl tillägga att jag själv är undersköterska. Så hur kunde jag ens fråga dessa underliga frågor?? Chockad kallas det visst!! Hade nog velat ha min mamma där då.
 Men det var bara att bita ihop och få en nål i armen till droppet för fasta skulle jag göra jag som inte ätit något sen kl 12,00 inte för att det drabbar nån mager men jag brukar säga att även stora människor behöver näring. Men inte det inte 2 liter näringslösning var det som stod på menyn (smaka super)
Sen var det dags för nya prover ifall dom skulle behöva ge mig blod!!! - VA???? Där höll jag på att resa mig upp och gå hem, men jag sansade mig tog mina smärtstillande tabletter och la mig sov sen hela natten och det hade jag inte gjort på två nätter så det var välbehövligt kan jag säga.

Vakna i morse och hade inte fullt lika ont i magen, vilken lycka!! Fick träffa läkaren som sa att dom skulle avvakta och att jag skulle få äta en snäll frukost = en kopp te utan socker och en ostmacka. Ja jag var nästan i himmelriket. Efter det så kom mina snälla vänner Bente och Liselott upp med diverse förnödenheter såsom tandborste och tandkräm mmmm min telefonladdare och så fick jag låna en bärbar dator av Ninnie (Tackar för lånet)

Min snälla mamma kom också för att hålla mig lite sällskap och hade köpt en korsordstidning, men när vi sitter där och jag har fått lite kaffe och ännu en ostmacka så kommer läkaren och säger att jag får åka hem YIPPIE!!!! Det var nog falsklarm från blindtarmen så han trodde att jag fått ett virus i buken och det är vila och snäll mat som gäller ett tag framöver. Jag som såg fram emot MC Donalds men ack va jag bedrog mig det fick bli yoghurt istället och det är ju nästan samma sak.. Eller inte!!

Men jag är i alla fall hemma och har sluppit operation fast dom sa åt mig att om jag får så här ont igen så ska jag åka in med en gång inte jobba i två dar innan jag åker... Ja det ligger väl en del i det.
Så nu ska jag vara hemma ett par dar och ta det lugnt (vilket inte är min starka sida) men jag jobbar på att lära mig det. Har hört att tålamod är en dygd! Det är en dygd som jag är befriad ifrån tyvärr, men jag jobbar på det också.

Höres!!

3 veckor...

Hm ja nu är pupparna 3 veckor. Var hos kennelmamman Jaana hela helgen och pussade, gosade, busade (så gott det nu går med de små liven) och snusade på dessa underbara varelser. Har svårt att tänka mig att de små liven ska flytta hemifrån om 5 veckor. Hur ska dom klara sig då? Det är nästan så jag får en tår i ögat när jag tänker tanken att dom ska vara tvungna att lämna sin mamma och oss tvåbenta så tidigt i sitt liv. JA jag vet att dom kommer att få ett underbart liv med massor av utmaningar, men ändå...

Har köpt en ny kamera och den gick lika varm som den andra jag hade, tror att denna tog ngt bättre kort eller så är det jag som blivit ngt bättre på att fota = ) Här är i alla fall lite nya bilder på underverken.

Här sjunger vi i kör

Vi myser gärna med varann

Scooby Doo tassar

Sova med mamma e mysigt

Slagen hjälte

Syskonkärlek

Hemligheter kanske

Svart prinsessa

Ja det händer lite i valplådan nu vill jag lova. Pupparna vinglar omkring som små fyllon på sina osäkra ben, dom försöker ta sig ton också. Ställer sig stadigt ( så gott det nu går) tar ton och får ur sig ett bjäff (tänk Mowgli i djungelboken) hoppar till och faller omkull av ansträngningen, dom har också gett sig på leksakerna som dom fått och lite ruskningar av dom har vi fått se. Kamp? Ja det är väl så det börjar = ) Ja snart så kommer dom kunna springa skälla och hoppa utan att ramla omkull och vi tvåbenta kommer att längta tillbaka till denna tid av lugn.

Höres!!

2 veckor

Herre guuuud vad tiden går... Snart har ju hela sommaren sprungit iväg och det enda jag har gjort är att jobba, jobba och åter jobba. Hm ja ja allt är ju relativt jag jobbar ju mycket i perioder sen så är jag ledig en 2-3 dar i stöten så jag ska väl ändå inte klaga. Jag har ju ett jobb att gå till i alla fall.

Men nu till sommarens heta ämne FARMARLAGET!!!!!
Dom är nu 2 veckor gamla och har alla öppnat sina små ögon, dom rör på sig i valplådan eller jag kan väl säga så här. Dom hasar sig fram på armbågarna = ) och dom tar sig redan till tidningarna för att gå på toaletten (mycket målmedvetet) = ) Så dessa stjärnor är ju snart rumsrena = )

Kameran gick varm som vanligt och denna gång blev det några riktigt fina foton

De svarta prinsessorna

Den svarta prinsen

En av fawn prinsarna

Ännu en fawnprins

Ännu en fawnprins

Arvtagerskan
Masken!!

Ja som ni ser så växer pupparna så det knakar i valplådan...
Femi hälsar oxå till er alla att allt är bra med henne och att hon är en excellent mamma.

RSS 2.0