Valparna har nu fyllt 2 veckor

Ja här går det framåt med stormsteg...
Valparna blev två veckor i lördags och blev då avmaskade första gången, det gick ju riktigt bra när avmaskningsmedlet rullades in i en boll av köttfärs =)
Dom växer och frodas som dom ska den minsta vägde i söndags 700 g och den största 1.2 kg =)) Så nu ser tom jag att dom växer som dom ska...Dom har all börjat att öppna ögonen vissa mer och andra lite mindre men om några dagar så är alla ögon öppna som dom ska, öronen är oxå på väg att öppnas upp och kommer till helgen att vara helt öppna...
Det börjar bli mera livat i lådan nu än för några dagar sen och mer lär det bli =)) 
Så jag och mammahunden njuter av lugnet än så länge...
 
Nu dags att dra sig till sängs..

Höres!!
 
 

Valpbilder

 
Första bilden på heela gänget =)
 
 
Lördag kväll =) alla nöjda o glada...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babyboooom =)

Ja då var dom här!!!
I lördags föddes dom mest underbaraste labradorvalpar som någonsin satt sina små tassar på denna jord <3
Kl 07.00 kom den första en gul pojke ( å det fick vi fler av) å den sista tittade ut kl 11.28 å det var oxå en gul hane..... Allt som allt så blev dom 9 st = 5 gula pojkar, 1 svart pojke och 3 svarta flickor.
'
Allt går så bra och Lilla Gul (som hon återgått till nu) är en SUPERMAMMA!!! Hon tar allt med ro och litar på mig till 100% i allt. Valparna är redan runda och goa, dom är nöjda vilket märks när jag lägger dom i korgen när mammahunden behöver rastas eller lådan ska städas =) alla äter och sover som dom ska....

Jag sover i köket/valprummet på madrass och mammahunden snarkar och pupplarna snusar och sover, äter och diskuterar med varandra som sig bör....Men inga missnöjda pupplar =)

Ja det var den första rapporten från oss...Men mera kommer var så säkra....

Höres!!



RSS 2.0